Online pénztárgépek

Online pénztárgépek értékesítése, szervizelése.

Megbízható online pénztárgépek azonnal! Engedélyezett pénztárgépek kedvező áron a RI-ZO infromatika Kft.-tól. Fiscat iPalm online pénztárgép és Micra mobil pénztárgép. Online pénztárgépek, pénztárgép rendszerek, címkézős bolti árszorzós mérlegek, egyedi ipari mérlegek, hídmérlegek forgalmazása.

Micra K10 mobil, hordozható pénztárgép

A Micra K10 hordozható és mobil menetjegy kiadó pénztárgépe, a 48/2013 (XI. 15.) NGM rendelet alapján változó telephelyen, mozgóboltban vagy mozgó szolgáltató helyen is üzembe helyezhető. A pénztárgép A292 engedélyszámon kapott forgalmazási engedélyt.

Kérjen ajánlatot most!

A Micra K10 bérelhető is!

Tovább

Fiscat Ipalm pénztárgép

Fiscat iPalm online pénztárgép a legkisebb jelenleg kapható pénztárgép. FISCAT IPALM online pénztárgép ideális választás szezonális üzletekbe, balatoni sütödékbe, fagyizóba, taxi fuvarozóknak (mobil taxióra), házhoz járó szolgáltatóknak vagy bármely kiskereskedelmi egységbe.

Bruttó 151 130 Ft
Nettó 119 000 Ft

 

Tovább

Online Fiscat Neon+ pénztárgép

Bruttó 152 275 Ft

Nettó 119 900 Ft

 

Tovább

Micra Jota E online pénztárgép

Új generációs Micra Jota E kiskassza (egyben hordozható pénztárgép is). A legnépszerűbb Micra Jota M és S pénztárgépek új, frissített verziója.Hordozható - Számítógépes rendszerbe köthető pénztárgép - Klasszikus megjelenés

Nettó 139 000 Ft
Bruttó 176 530 Ft

Tovább

Micra Sento M online pénztárgép

 Micra Sento M online pénztárgép - Vonalkódos értékesítés, 16 000 PLU.

Nettó 137 511 Ft
Bruttó 174 639 Ft

Tovább

Micra Mini M online pénztárgép

 

Bruttó 167 097 Ft
Nettó 131 572 Ft

Tovább

Online pénztárgép Micra Sento M Light

Vonalkódos értékesítés, 16 000 PLU.

Bruttó  176 403 Ft
Nettó 138 902 Ft

Tovább

Online pénztárgépek éves felülvizsgálata a COVID-19 koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet ideje alatt

A pénztárgépek kötelező éves felülvizsgálatának része a szervizes helyszíni vizsgálat,1amit a pénztárgép üzembe helyezését, illetve legutóbbi éves szervizelését követő 1 éven belül kell elvégeztetnie az üzemeltetőnek.2 Figyelemmel arra, hogy a szervizes helyszíni vizsgálat során – többek között – vizsgálni kell a pénztárgép működését, működési körülményeit,3 ezért a kialakult gyakorlat szerint a felülvizsgálatra a pénztárgép üzemeltetési helyén kerül sor. A felülvizsgálat jellemzően a szervizes és a pénztárgép üzemeltetőjének – vagy más, a képviseletében eljáró személy – személyes jelenlétében történik az üzlethelyiségben, akár ügyfélforgalom mellett.


A COVID-19 koronavírus-járványra tekintettel a Kormány 2020. március 11-én különleges jogrendet vezetett be4 – veszélyhelyzetet hirdetett – és olyan intézkedésekről döntött, amelyek értelmében – a járvány terjedésének lassítása érdekében – radikálisan csökkenteni kell a személyes érintkezések számát az élet minden területén.
Jelenleg a pénztárgépek éves felülvizsgálatának ütemezése, elvégzése kapcsán is a veszélyhelyzetben követendő kormányzati intézkedések betartása a legfontosabb. A NAV csak abban az esetben javasolja a veszélyhelyzet időszaka alatt esedékessé váló éves felülvizsgálatok elvégzését, ha az közvetlen személyes érintkezés nélkül, vagy annak minimalizálásával megoldható. Ha a felülvizsgálat csak a pénztárgép üzemeltetési helyén – jelentősebb mértékű személyes érintkezés kockázatával – végezhető el, akkor javasoljuk a felülvizsgálat elhalasztását egy későbbi időpontra, még akkor is, ha ezzel az egyéves határidő lejár.


A COVID-19 koronavírus-járványt a pénztárgépek éves felülvizsgálatára vonatkozó kötelezettség teljesítésének szempontjából a NAV vis maior helyzetnek tekinti. A veszélyhelyzetben az üzemeltető akkor jár el tőle elvárható körültekintéssel, ha a kormányzati intézkedések betartása érekében – amennyiben szükséges – elhalasztja a felülvizsgálatot és arra csak veszélyhelyzet megszűnését követően kerül sor.


Nemzeti Adó- és Vámhivatal


1A pénztárgépek műszaki követelményeiről, a nyugtakibocsátásra szolgáló pénztárgépek forgalmazásáról, használatáról és szervizeléséről, valamint a pénztárgéppel rögzített adatok adóhatóság felé történő szolgáltatásáról szóló 48/2013. (XI. 15.) NGM rendelet (a továbbiakban: NGM rendelet) 48. § (1a) bekezdés b) pont
2 NGM rendelet 48. § (2) bekezdés
3 NGM rendelet 48. § (3) bekezdés
4 A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III.11.) Korm. rendelet