Megbízható, könnyen használható kis-közepes forgalmú üzletekben (max 650 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompact méret, nagy tudás, megvilágítható kijelző, a könnyű, gyors papírtekercs csere és a kerekítős euró-szabványú szoftver. Vonalkódolvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre. A külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt. A kapott összeg elhelyezését segíti a kompakt méretű, CashCube márkanevet viselő pénz tartó kasszafiók, mely szervizes segítség nélkül összekapcsolható a pénztárgéppel. A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik (20 sor nyomtatására képes másodpercenként) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintátos papírszalag csere. Legyen szó mérleg kezelésről, bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasCube light online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

Engedély szerinti típus:  CashCube Superlight /Magyar/ pénztárgép
Forgalmazó:  Tekinvest Holding Kft.
Gyártó: Tekinvest Holding Kft.
Mobilszolgáltató:  TELEKOM
MKEH engedély száma: Engedélyezés alatt
Méret (szél x mély x mag) mm:  377mm x 200mm x 144mm
Tömege (kg):  1,7 kg
Nyomtató típusa,módja: Hőnyomtató
Nyomtatás sebessége:  20 sor / másodperc
Nyomtatott karakterek száma: 12*24 pixel, 32 karakter / sor
Papírméret:  57 mm/ 50mm/ 30méter
PLU-k száma:   10.000
Kezelhető pénztárosok száma:  20 fő
Funkció billentyűk száma:  48 billentyű / 10 közvetlen gyűjtő / 21 értékesítési közvetlen funkció
PC program PLU feltöltéshez:  Van és ingyenes
Külső csatlakozások:  Fizikai :3 db USB A, 1 db USB AB,1 db RS232, 1 kasszanyitó, Tápfesz 9V antenna csatlakozó. Rátehető: Vonalkód olvasó, OTP fizető terminál, ERSTE fizető terminál, Mérleg, PC , kassza 9V,
Elektronikus ellenörző szalag: igen van és nyomtatható magával a pénztárgéppel
Szoftver frissítések: Távolról NAV-on keresztül

- Ellenőrző szalag nyomtatása -

Az új szoftvereinkben - melyet minden már korábban vásárolt pénztárgépünk is megkap - egy új sokak által hiányolt funkció került beépítésre. Lehetőség van ellenörző szalag nyomtatására akár visszamenőlegesen, akár egész nap, akár egy nyugta tekintetében. A pénztári elszámoltatás ellenőrzésének elengedhetetlen feltétele. Nem kell hozzá semmilyen külső berendezés, ezt maga a pénztárgép tudja!