Elektromos autó töltők

 

2022 decemberétől kínálatunkban megtalálhatóak elektromos Elzab autó töltők is. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy kapcsolódik ez a termék a pénztárgépekhez, mérlegekhez.

A válasz egyszerű: anyacég a lengyel ELZAB SA. 1969-óta tervez és gyárt elektronikai eszközöket. A folyamatos fejlesztések mögött képzett mérnökök és óriási tapasztalattal rendelkező szakemberek állnak. Ez a hatalmas tapasztalat illetve az elmúlt időszakban világunkban bekövetkező változások arra késztették a gyárat, hogy a fiskális nyomtatók és pénztárgépek gyártásának piacán lévő vezető szerepe mellett visszatérjen a mechatronikai gyökereihez és kitekintsen egy új “felvillanyozó” piac felé. Így született meg az ELZAB ECOPOWER elektromos autótöltő márka. Kínálatunkban jelenleg 3 különböző felhasználási területre fejlesztett elektromos autótöltő szerepel:

    CC HOME  – otthoni használatra
    CC Wall – munkahelyek, szállodák, üzletek parkolóiba
    CC City – közterületi, városi parkolókba

Az új termékek megalkotásánál fontos szerepet játszott, hogy  az elektormobilitás egyre terjedőben van, hiszen a környezetvédelem,  a “Susmog” elmélet egyre fontosabb szerepet tölt be az életünkben. Mindezek mellett a termékek megvásárlásával a vásárlók az európai ipart is támogatják, hiszen ez elektromos autótöltőink a lengyel gyárban készülnek.

CC Home - otthoni töltőállomás

Magántöltők garázsokhoz, családi házakhoz, zárt csarnokokba és műhelyekbe. A CC Home töltöállomás egyszerű és biztonságos megoldást kínál autója töltésére. A 16A és 32A változatok lehetővé teszik, hogy a legmegfelelőbbet válassza annak függvényében, hogy teljesen elektromos vagy pedig PHEV autót tölt. Energiatakarékos és könnyen használható töltő otthoni használatra. Könnyen telepíthető. Gyors töltés (20-ról 80%-ra 6 óra 12 perc alatt!)

ELZAB home station 5 méter töltőkábellel 1F 3,6kW CC Home ár: Bruttó 323 850,- Ft
ELZAB home station 5 méter töltőkábellel 1F 7,4kW CC Home ár: Bruttó 406 400,- Ft
ELZAB home station 5 méter töltőkábellel 3F 11kW CC Home ár: Bruttó: 431 800,- Ft

Tovább

CC WALL - Töltőállomás cégeknek

Hatékony, dizájnos és strapabíró töltőállomás. Falra szerelhető vagy szabadon álló változatok. Kültéri és beltéri használatra. Vállalati parkolók, kereskedelmi létesítmények, autószervizek és magánparkolók számára. A CC Wall vonzó és hatékony megoldást kínál az elektromos autók megbízható töltésére. Alacsony üzemeltetési költségű.

ELZAB Wallbox 2 x 22kW CC Wall 2 csatlakozó 2 aljzat 5 méter töltőkábellel ár: Bruttó 1 955 800,- Ft
ELZAB Wallbox 2 x 22kW CC Wall 2 csatlakozó 1 aljzat 5 méter töltőkábellel ár: Árajánlat alapján
Állvány a Wallbox CC Wall-hoz ár: Bruttó 242 570,- Ft

 

Tovább

CC City - Nyilvános töltőállomás

Két autó egyidejű töltése – minden körülmények között. Ellenáll a zord éghajlati viszonyoknak Intelligens megoldások üzemeltetők és hálózatfelügyeleti rendszerek számára

Nyilvános autó töltők  állomások - városok és önkormányzatok részére is. A CC City tartós és technológiailag fejlett, megbízható AC töltést biztosít elektromos járművek számára.

ELZAB 2 x 22kW CC City 2 csatlakozó 2 aljzat 5 méter töltőkábellel ár: Bruttó 2 197 100,- Ft

Tovább