• Káprázatos éttermi szoftver megoldások neked, munkatársaidnak, vendégeidnek!
  •  - Kis és nagy vendéglátóknak, hagyományos és gyorséttermeknek
  •  - Egyedülállóan rugalmas recept és készletkezelés
  •  - Módosítás, hibajavítás akár időben visszamenőleg is
  •  - Segítség a munkaszervezésben, döntéshozatalban
  •  - 100% megfelelés a jogszabályokak az NTAK adatszolgáltatással

Mindezt a TE igényeidre szabva!

Éttermi rendszerünk bizonyítottan működik kicsi és nagy vendéglátó egységeknél, étteremben, büfében, moziban, a la carte étteremben vagy „konfiguráld magadnak” választéknál. Optikai internettel és mobil internettel egyaránt működik. Professzionális eszközökön vagy csak egyszerű tableten. Profi étterem vezetővel és az első éttermét megnyitóknál is.

- Nincs szükséged hengerekre, standkártyákra és egyéb hasonló eszközökre
- Nincs minőség romlás
- Nincs cseppveszteség
- Nincs további adminisztráció
- Nincs több elütés
- Egyszerű és precíz
- Gyors és praktikus

Pontosan tudjuk és (meg)értjük a nehézségeidet, megoldást kínálunk rájuk.
 
Újabb jogszabály: NTAK adatszolgáltatás*
Maximálisan megértjük, ha úgy érzed, ez csak púp a hátadra. De a fekete-fehér valóság az, hogy döntened kell: megfelelsz neki vagy büntetést kapsz, esetleg további negatív következményekkel is számolnod kell.
Korábban a pénztárgép bevezetése, most meg ez. Míg régebben lazábban kezelhetted a költségeket, megoldottad „okosban”, addig most az egyre szigorúbb törvényi előírások okozta adózási költségek mellett vagy hatékonyabb leszel, vagy a kiadások miatt mész csődbe, vagy az állam záratja be az éttermedet. A régi “zsigeri” matek itt már nem fog tovább működni. *2023. július 1-től a hatályos jogszabályok értelmében napi statisztikai adatszolgáltatást kell biztosítani a vendéglátó üzleteknek az NTAK (Napi Statisztikai Adatszolgáltató Központ) felé. Ennek értelmében az üzleteknek gondoskodniuk kell az adatszolgáltatásra alkalmas szoftver beszerzéséről.
 
Gyorsan változó, növekvő alapanyagárak.
Ha nem tudod jól beárazni a termékeidet, és nem tudod nyomon követni, hogy melyik terméken mennyi hasznod van, akkor a költségek teljesen fel fogják emészteni a bevételeidet.

Pontosan tudnod kell, hogy hol kell árat emelj, mely terméknél lenne érdemes más alapanyagot választanod, mi az a termék, amit érdemes lenne teljesen levenni a listáról, illetve mit lenne érdemes „nyomni”, mert ott a legnagyobb az árrés. Lehet, hogy a konyhában a topon vagy, de ha sikeres üzletet szeretnél, akkor a mateknak is rendben kell lennie. Szerencsére van ehhez egy kiváló megoldásunk.
 
Képzetlen, tisztességtelen alkalmazottak kiszűrése.
Ha nincs a hátad mögött egy megfelelő rendszer, és nem vagy mindig jelen, akkor nehezen tudod nyomon követni, hogy mi folyik az éttermedben. A direkt erre játszó alkalmazottak visszaélhetnek a helyzettel.  Ha saját magad nem tudsz jelen lenni az éttermedben, akkor csak egy jól felépített rendszer képes arra, hogy helyetted nyomon kövesse a történéseket. Érdemes tisztán látnod, hogy mi történik az éttermedben, amikor nem vagy ott.
 
Rosszul teljesítő, leterhelt munkatársak, munkaerőhiány.
Ha a munkakörülmények nem megfelelőek, akkor a munkatársak teljesítménye is automatikusan rosszabb lesz, ami végső soron akár felmondáshoz is vezethet.

Nem mindegy például, hogy a pincérnek rendszer nélküli, papíros, manuális körülmények között kell-e dolgoznia, amelyben minden apróságot fejben kell tartania, fel kell jegyeznie, több agyi munkára van szüksége, esetleg kilométerekkel többet kell gyalogolnia a rossz konyha-pincér kommunikáció miatt. Vagy a profi rendszernek köszönhetően sokkal kényelmesebb a munkavégzés, a pincér minőségibb munkát végez, jobb kedvvel, amelyet a vendégek is megéreznek, és szívesen jönnek vissza.

Ezt mind megértjük…
Megértjük, hogy ilyen körülmények között egyre nehezebb talpon maradnod.
Éppen ezért fejlesztettük ki a fenti problémákra megoldást kínáló EatWithMe online éttermi rendszerünket, amely rendszert már Magyarország szerte használnak évek óta sikeresen. Vendéglátó programunkkal ezeknek a nehézségeknek mind-mind búcsút inthetsz.

A “nálunk az ügyfél az első” nem csak üres frázis. A vendéglátó programot folyamatosan fejlesztjük étterem tulajdonosaink igényei és kérései alapján. Emellett mindenben igyekszünk segítő kezet nyújtani.
 
Nincs lehetetlen rendelés
A legkomplikáltabb rendeléseket is hatékonyan tudod kezelni ezzel az éttermi szoftverrel, kezdve a termékek variálhatóságától, a konyhai pályák összehangolásán át, a könnyű számlabontásig.
 
Időt spórolsz, pénzt nyersz
Vége a hosszadalmas vendéglátós adminisztrációknak. Csak néhány gombnyomás, és mindent látsz a pincérprogramban, ráadásul összefüggéseiben. Ezek az információk rengeteget segítenek neked az üzleti döntésekben is.
 
Kényelem és biztonság: Bárhol, bármikor, bármilyen eszközről
A felhő alapú éttermi rendszerrel akár Baliról is látsz mindent. Számítógépről, tabletről és telefonról is könnyen kezelhető, még helyi internet- vagy áramszünet esetén is. Szemben egy helyileg telepített éttermi rendszerrel, amelyet külön üzemeltetni is kell.
 
Boldogabb munkatárs = Jobb teljesítmény = Boldogabb vendégek
A pincéreknek kevésbé kell koncentrálniuk, kevésbé lesznek leterheltek, jobb lesz a közérzetük, kedvesebbek lesznek a vendégekkel, amiért borravalót is kaphatnak, ami miatt még lelkesebbé válnak. És a boldogság kör kezdődik előröl.
 
Boldogabb vendég = Több vendég = Több profit
Az EatWithMe pincér szoftverrel a vendégnek kevesebbet kell várnia (a rendelés leadásra, az ételre, a számlára), és pontosan azt kapja, amit kért. Még akkor is, ha variál közben. Visszatérő vendég lesz, és a jó híreteket viszi.
 
Teljes kontrollt kapsz a kezedbe
Legyen szó akár az alapanyagok nyomon követéséről, mi éri meg, mi nem, hol és hogyan kell módosítani az áron, vagy akár arról, hogy ellenőrizni tudd az alkalmazottaidat… Te leszel Sauron szeme, aki mindent látsz.
 
Minimális költséggel, rendkívül olcsón is elindulhatsz vele
Ha egy kis vendéglátóhely vagy, és alacsony a büdzséd, akkor is van megoldásunk a számodra. Az éttermi rendszerünk tablet + pénztárgép hardveres kombinációjával kicsiként is eleget tehetsz a jogszabályoknak, miközben hatékonyabbá válsz.
 
100% törvényi megfelelés az NTAK adatszolgáltatásnak
A felhőalapú megvalósítás miatt az adatszolgáltatást és törvényi megfelelést teljes mértékben átvállalja tőled ez a pincérprogram. A folyamatot központilag felügyeljük, így neked semmi dolgod sem lesz ezzel.

Éttermi szoftver

 

 Részletes és intelligens asztaltérkép = gyors, hatékony és hibamentes rendelés kezelés
A pincérek valós időben láthatják az asztalok állapotát. A színkódok és ikonok azonnali információkat adnak. Bármikor egy gombnyomással lehet elvenni, hozzáadni, letiltani asztalokat vagy váltani az előre beállított elrendezések között. Az EatWithMe asztaltérképe nem csak adminisztrál, hanem segíti is a dolgozók munkáját, figyelmeztet, irányít.

Bővebben erről a funkcióról
Nagykassza alapú rendelések kezelése a gyorsabb kiszolgálásért.
Gyors, hibamentes és hatékony rendelés kezelés mindenféle kivételes esetre is. Hatékonyabb működés még kevésbé hozzáértő személyzettel is. A konyha is megkaphatja a maga blokkját. Több eladás az ügyféloldali képernyőn megjelenő intelligens reklámokkal.

Ráadásul egyetlen rendszer kezeli az asztaltérkép és a nagykassza alapú rendeléseket is, nem kell külön terminál hozzájuk, ugyanarról indítható mindkettő. Előzetes asztalfoglalás, segítő, támogató funkciókkal.

Gyors és egyszerű rögzítést tesz lehetővé. Add meg az időszakot és a személyek számát, és a többit hagyd nyugodtan a rendszerre. Vagy, ha szeretnéd, akkor a rendszer döntéseit bármikor felül tudod bírálni.

Egyedülállóan rugalmas recept és készletkezelés dedikált ember és idő nélkül. Tisztán látod, mely terméken mennyi hasznod van, miből mennyi fogy, mivel automatikusan csökkenti az alapanyag készletet a receptek alapján (akkor is ha eltérés van az eredeti recepttől), az adminisztrálás elvégzésétől időben visszamenőleg is. Mindezt dedikált személy nélkül.

Pénztárgép integráció ➤ Gyors és hibamentes rögzítés
Gyors kiszolgálást tesz lehetővé, mivel nem kell újra beütni a pénztárgépbe a már felvitt rendeléseket, így az alkalmazottak sem tudják elfelejteni vagy rosszul beütni az eladási adatokat. Így elkerülhetőek a büntetések, nyugodtan alhatsz. A támogatott pénztárgépek folyamatosan bővülnek. Jelenleg támogatott pénztárgépek: Fiscat, Cashbox, CashCube, Sam4s, Micra-Jota, Sento


Mérleges standolás a könnyed és tökéletes italmérésért
Az éttermi szoftver a beállított receptúra alapján automatikusan kezeli a raktárkészletet. A digitális mérleggel és vonalkód olvasóval összekötött számítógép 1-2 másodperc alatt pontosan mutatja a bontott üveg tartalmát, mérőüveg vagy “ital standoló” használata nélkül.

Beépített webshop, házhozszállításos, elviteles rendelés, futárkezelés
Más éttermi rendszereknél ezekhez a funkciókhoz több 100.000 forintot kellene költened egyedi fejlesztésre. Az EatWithMe éttermi programmal szinte ingyen megkaphatod. Emellett az itt felépített ügyféladatbázist költséghatékony marketing célokra is használhatod.


Ráadásul, ha az alap csomag mellé legalább 2 nagyobb extra funkciót kérsz még, akkor a webshopot AJÁNDÉKBA, INGYEN adjuk neked!

További funkciók a teljesség igénye nélkül

Asztalfoglalás és rendelés
Egyszerűen és gyorsan felvihetőek a többfogásos rendelések is.
Ételek ügyféligények szerinti variálása is könnyen megoldható és még az árat is újraszámolja a rendszer. Amit a vendégek éreznek: Flexibilis és precíz, pontos kiszolgálás.

Konyhai blokk nyomtatás
A blokk minden pályára optimalizált. A blokkon az lett kiemelve, hogy az adott pályán mit kell elkészíteni. Előételek, főételek, desszertek, mind egyértelműen szétválogatva, egyértelmű utasításokkal segítve a konyhai munkát.

Foodpanda és Wolt integráció
Mindössze pár gombnyomás után a FoodPandán és a Wolton leadott rendelések mind megjelennek a te éttermi rendszeredben is. A konyhai blokkokat, fizetési adatokat automatikusan generálja, nem kell mindkét rendszerben adminisztrálni a rendeléseket.

Éttermi rendszerünk bizonyítottan működik kicsi és nagy vendéglátó egységeknél, étteremben, büfében, moziban, a la carte étteremben vagy „konfiguráld magadnak” választéknál.


- Optikai internettel és mobil internettel egyaránt működik.
- Professzionális eszközökön vagy csak egyszerű tableten.
- Profi étterem vezetővel és az első éttermét megnyitóknál is.

Majdnem minden eset előfordult már.

Mennyi az EatWithMe vendéglátó éttermi szoftver ára?

Az alap csomag havi díja tartalmazza leggyakoribb éttermi program funkciókat, amelyekre szükséged lesz.

Ezen kívül egy egyszeri 25.000 Ft-os betanítási díjunk van, ahol mindent részletesen bemutatunk, elmagyarázunk, sőt, segítünk a saját éttermi rendszered beüzemelésében is.

Személyre szabottan bővíthető

További funkciókkal bővítheted és teheted még teljesebbé éttermi rendszeredet a saját egyedi igényeid alapján. Így csak azért kell fizetned, amit valóban használsz.

Az alábbi kiegészítő funkciók között válogathatsz:
- Éttermi rendszer bővíthető funkciókkal
- Asztaltérkép modul
- Asztaltérkép támogatása, több fizető támogatása, számlabontás
- Éttermi rendszer bővíthető funkciókkal

Mobilpincér modul
Felszolgálóid leadhatják rendeléseiket akár telefonról, tabletről már az asztalnál. A funkció díját egyszeresen kell csak megfizetned, akkor is, ha több eszközön szeretnéd használni (ha több felszolgálód van, akkor is csak egyet fizetsz).


Mérleges standolás modul
Gyors és pontos standolás. Lényege, hogy csak egy telefon, egy olcsó mérleg és a vonalkód kell, és a rendszer egy pillanat alatt megmondja, hogy mennyi ital van az üvegben. Vak standolásra is van lehetőség.
Éttermi rendszer bővíthető funkciókkal
Előzetes asztalfoglalások modul

Előzetes asztalfogalások rögzítése

Az éttermi rendszer automatikusan foglalja be az asztalokat előre meghatározott prioritás szerint, és a foglalásokat időben megjeleníti az asztaltérképen.


2 extra modul megrendelése esetén AJÁNDÉK!


Foodpanda és Wolt integráció modul

A Foodpandán vagy Woltban leadott rendelések automatikusan bekerülnek a te éttermi rendszeredbe. Így egy helyen láthatod az összes megrendelésedet.

Flexibilis recept és raktárkezelés modul

Időbeli korlátozás nélkül, bármikor, akár visszamenőlegesen is felviheted a recepteket, a bevételezést, a raktározást. Részletes analitikák, haszon elemzések segítenek téged az üzleti döntésekben.


Pénztárgép integráció modul

Pincérprogramunkkal a pénztárgépi nyugtát automatikusan ki is tudod nyomtatni gyorsítva az fizetési folyamatot és elkerülve az esetleges hibázásokat, amelyeknek egy NAV ellenőrzés esetén büntetés lehet a vége.

Házhozszállítás, futárkezelés

Százezrek helyett potom összegért lehet saját éttermi webáruházad, ami kezeli az elvitelt, a házhozszállítást és a futárok állapotát is.

Menüztetés

Rögzítsd vendégeid akár egyheti rendelését előre, tervezd a beszerzést és naponta bonyolítsd az előkészítést, fizetést, futárhoz rendelést, kiszállítást.


Webshop

Potom összegért lehet saját éttermi webáruházad, ami kezeli a weboldalról és mobilról leadott rendeléseket is.
4 extra modul megrendelése esetén AJÁNDÉK!

Új - Helyszíni vendég oldali rendelés

Engedje vendégeit rendeli, még ha csak italokat is, saját telefonjukról a helyszínen. Növelje bevételeit, csökkentse költségeit.

Alap csomag

 
   -  Felhő alapú éttermi rendszer
    -  Rendszeres mentés
     - Nagykassza alapú rendelés
    -  Termékvariációk kezelése
     - Pultos blokknyomtatás
    - Forgalmi statisztikák
    -  Több felhasználó kezelése
     - Jogosultságkezelés

Az alapcsomag ára: 15.000 Ft+ÁFA/hó


Egyedi árajánlat kérése esetén, kérlek vedd fel a kapcsolatot szakértőinkkel az alábbi elérhetőségek egyikén!

Tel: +36-30-663-5616

E-mail: info@rizo-informatika.eu

 

Videók a programról a linkre kattintva megtekinthetők:

https://www.youtube.com/watch?v=GgcjXP6hR4w&t=4s

https://www.youtube.com/watch?v=CybK5i5OucA

 

 Az EatWithMe éttermi szoftverrel egy teljesen új világ nyílik meg előtted!