Pénztárgép, számlázó program és NTAK adatszolgáltató szoftver, ráadásul egy tenyérben elfér!

A KOFA segítségével számlákat és nyugtákat is tud kiállítani bárhol, akár a saját mobiltelefonjáról is, az integrált NAV és NTAK adatszolgáltatásnak köszönhetően teljesen szabályosan! Ismerje meg a KOFA rendszerünk főbb funkcióit!

NTAK adatszolgáltatás
2023. július 1. után a legtöbb hazai étterem, kávézó, cukrászda, már csak olyan vendéglátós szoftveren keresztül folytathat értékesítést, amely a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ felé minősített adatszolgáltatás funkcióval rendelkezik. Ha a KOFA megoldását választja, emiatt már nem kell aggódnia, a KOFA ugyanis teljes mértékben megfelel a hatóság elvárásainak és rendelkezik a szükséges NTAK minősítéssel.

Nyugta készítés
A KOFA mobiltelefon, tablet vagy asztali számítógépes felületen keresztül könnyű és ergonómikus értékesítési lehetőséget biztosít. A kiskereskedelmi környezetben működő eszközpark (Fiscat pénztárgépek és adóügyi nyomtatók, CashCube pénztárgépek és adóügyi nyomtatók, SAM4s pénztárgépek, Micra pénztárgépek, Datecs pénztárgépek, Euro 150TE Flexy) széles körű integrációs lehetőségeivel megkönnyíti, egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a munkát.

Számla készítés
Online, bármely eszközről hozzáférhető, rugalmasan testre szabható. Kezeli a teljes számlázási folyamatot, az előlegbekérőtől a végszámláig, mindezt természetesen a számlázó programok számára előírt NAV adatszolgáltatási kötelezettség elvégzése mellett. A kiállított számlák automatikusan, vagy gombnyomásra e-mailben kiküldhetők. Lejárt számlák esetén felszólító levelek is indíthatók a rendszerből. Számos adatexport funkcióval segíti a könyvelők munkáját. Beolvastathatóak a bejövő számlák, ami lehetőséget biztosít arra, hogy nyomon tudjuk követni a számunkra kiállított számlák kiegyenlítését.

NTAK jelentések vendéglátósoknak
Amennyiben ön is a jelentésre kötelezettek körébe tartozik, nem kell aggódnia! Az NTAK adatszolgáltatást a KOFA automatikusan elvégzi!

Nyugtakészítés gyorsan, rugalmasan
A KOFA segítségével akár saját mobiltelefonjáról is állíthat ki nyugtákat. Egy kisméretű, akkumulátoros adóügyi nyomtatóval (akár vezeték nélkül) párosítva teljesen mobillá válhat az értékesítési folyamat!

Pénztárgépek és adóügyi nyomtatók kezelése
A KOFA rendszert felkészítettük arra, hogy számos hardveres perifériával tudjon együttműködni, így csatlakoztatható pénztárgépekhez, adóügyi nyomtatókhoz, akár vezeték nélkül is!

Bankkártya terminál támogatás
Bankkártyás fizetés elfogadására is képes a szoftver (egyelőre) a VivaWallet rendszerben, amely igen kedvező jutalék feltételek mellett vehető igénybe! Ha FisCat adóügyi nyomtatóval használjuk a rendszert, akkor OTP, SaltPay, Novopayment és HelloPay terminálokat is támogatottak.

Teljeskörű számlázási funkciók
Online számlák, előlegszámlák, díjbekérők, fizetési emlékeztetők mind kiállíthatók a KOFA rendszerben. Akár automatikusan kiküldve!

Nem lesz sor a kasszánál
Vonalkódos vagy ÁFA gyűjtős értékesítés? Esetleg inkább fotós termék/kategória gombokat használna? Nem probléma! A KOFA segít hogy az értékesítés a lehető leggyorsabban, leggördülékenyebben menjen.

Kinek ajánljuk a KOFA használatát?

Elsősorban kisebb kereskedelmi és vendéglátós üzletek számára, akiknek fontos, hogy költséges beruházás nélkül is eleget tudjanak tenni a hatósági előírásoknak. Olyan vendéglátós vállalkozásoknak, ahol korábban csak egy egyszerű pénztárgép működött, most viszont szükséges a vendéglátós szoftver az NTAK jelentés miatt. Olyan üzletekbe, ahol kevés a hely és olyan megoldást szeretnének, ami mobil eszközökön is futtatható. Olyan üzletmenetbe, ahol nem lényeges a készletnyilvántartás, de szeretnék a forgalmat távolról is követni.

Mennyibe kerül a KOFA rendszer?

A KOFA havidíjas szolgáltatás formájában két díjcsomagban vehető igénybe. Az alap csomag magában foglalja a felhőalapú KOFA rendszer teljes informatikai üzemeltetésének költségeit, valamint kollégáink rendelkezésére állnak terméktámogatási kérdésekben munkanapokon, munkaidőben telefonon, e-mailben és távoli kapcsolaton keresztül egyaránt, így az alap csomag költsége mindezekkel együtt havi 4.000 Ft+ÁFA. Amennyiben kiemelt terméktámogatásra van szüksége (hajnali vagy esti órákban, hétvégén, ünnepnapokon) bővített szolgáltatásunk havi 8.000 Ft+ÁFA.

Szimpatikus lehet egy olyan számlázó és nyugtakezelő rendszer, ami alkalmas NTAK adatszolgáltatásra is?

Ha a KOFA Nyugta rendszer kínálta funkciók és a nagyfokú mobilitás felkeltette az érdeklődését, de vannak még további kérdései, munkatársaink készséggel segítenek! Forduljon bátran szakértőinkhez, akik felkészülten várják hívását és adnak tanácsot az Önnek legkedvezőbb konstrukcióról!

Email: info@rizo-informatika.eu

Telefon: +36-30-663-5616