Vendéglátós rendszer étterem, cukrászda, vagy egyéb asztalnál felszolgálós vendéglátáshoz:

Ültetett vendéglátáshoz javasolt rendszerünk középpontjában a Plútó szoftver áll, mely rendkívül hatékonyan kezelhető egy érintőképernyős felületen. A gyors kiszolgálás érdekében a rendszer kiegészíthető mobil rendelésfelvevő terminállal, ami kiválthatja a pincérblokkot. Nyomtatott vagy képernyőn történő rendelés megjelenítésre akár egyszerre több munkaállomáson is képes a rendszer. Különböző nyomtatókat, mérlegeket, mobil eszközöket, menü kijelzőket, stb. lehet illeszteni a rendszerünkhöz. Egyedi igények alapján szinte bármilyen új fejlesztéssel dinamikusan bővíthető a szoftver.

Tipikus rendszerösszetevők és tájékoztató áraik:

    Vendéglátós szoftver: 90.000 + ÁFA-tól (az igényelt modulok, kiegészítők függvényében)
    Számítógép (új vagy használt): 125.000 - 400.000 Ft + ÁFA operációs rendszerrel együtt
    Érintőképernyő: kb. 130.000 Ft + ÁFA
    Mobil terminál: kb. 100.000 Ft + ÁFA-tól
    Asztali mérleg: 45.000 - 170.000 Ft + ÁFA
    Pénztárgép (használt/új): 50.000 - 180.000 Ft + ÁFA
    Adóügyi nyomtató: kb. 200.000 - 220.000 Ft + ÁFA
    Kasszafiók: 20.000 Ft + ÁFA
    Blokknyomtató: 65.000 Ft + ÁFA-tól

Rendszerünk kapcsán nincsen kötelezően megvásárolandó elem, bármely eszköz elhagyható, vagy később is hozzáadható.

Előrendelés felvétele
programunk alkalmas torta, hidegtál vagy egyéb, nem azonnal átvehető tétel előrendelés nyilvántartására, mely kapcsán előleg vehető fel, amit szintén nyilvántart a rendszer. Az előleg kezelését mind a lekérdezések, mind a pénztárgépes kommunikáció kapcsán annak átvételekor kezeli a rendszer, elkülönítve a teljes rendeléstől

Felhő-alapú hozzáférés
Rendszereink adatbázis alapon kerülnek értékesítésre, azaz egy étteremben tetszőleges számú felhasználó, párhuzamosan használhatja azokat. A felhős adatbázis tárolásnak köszönhetően nincs földrajzi korlát

Pénztárgép illesztés
Pénztárgép vagy adóügyi nyomtató kezelés biztosított, de nem kötelező. Ha szükséges pénztárgépes kommunikáció, biztosított többféle megoldás. Ha viszont a rendszert külön kívánja használni a korábban megszokott pénztárgéptől, akkor sincs probléma, a programok önállóan is működnek.

Foodora (Netpincér), Falatozz.hu, vagy akár saját webáruház illesztés
Automatikus rendeléskezelés a legnépszerűbb ételrendelő felületekhez, vagy akár saját fejlesztésű webáruházhoz, könnyen integrálható interfészen keresztül.

NTAK adatszolgáltatás
Rendszerünk képes automatikusan eleget tenni a szükséges adatszolgáltatási kötelezettségnek a hatósági szerverek felé.

Rugalmasan fejleszthető rendszer egyedi kérései szerint
Ha új hasznos szoftveres funkcióra van ötlete, futárjait szeretné monitorozni, esetleg automata futárirányító rendszerben gondolkodik: nem probléma. Minden egyedi fejlesztéssel szívesen foglalkozunk.

Kinek ajánljuk vendéglátós rendszerünket?
Vendéglátós rendszerünket az ügyfelek rendszeres visszajelzései alapján, valós felhasználói igények mentén fejlesztjük. Így bátran állítjuk, hogy az összes jellemző vendéglátóipari tevékenységet eredményesen tudja támogatni. Hogy könnyebb legyen eldönteni, illik-e az Ön profiljához vendéglátós rendszerünk, összegyűjtöttünk néhány tipikus vendéglátóipari vállalkozás típust! Nem lát a listában az Önére jellemző vállalkozást? Szakértő kollégáink szívesen segítenek kérdései megválaszolásában, az alábbi elérhetőségeinken:

Email: info@rizo-informatika.eu

Telefon: +36-30-663-5616