Kiszállításos vendéglátáshoz javasolt rendszerünk alapja a Plútó.Futár szoftver, ami rendkívül egyszerű rendelés felvételt biztosít. A rendszer kezeli a késztermékek és alapanyagok fogyását. Különféle részletes lekérdezések indítására van mód a rendszerből. Az ételrendelő felületekről (Foodora /Netpincér/, Falatozz.hu, stb.) automatikusan megtörténik a rendelések beolvasása. Egyszerre akár 10 konyhai nyomtatót is kezel a rendszer. Praktikus kiegészítő a futárhívó (várakozó futároknak kijelzés az indulásra). Szinte bármilyen egyedi fejlesztésre lehetőség van a rendszer rugalmasságának köszönhetően. (pl. úton lévő futár nyomon követése). Természetesen saját webáruház interfész is illeszthető a rendszerhez.


Tipikus rendszerösszetevők és tájékoztató áraik:

    Vendéglátós szoftver: 90.000 + ÁFA-tól (az igényelt modulok, kiegészítők függvényében)
    Számítógép (új vagy használt): 125.000 - 400.000 Ft + ÁFA operációs rendszerrel együtt
    Monitor: 45.000 Ft + ÁFA
    Pénztárgép (használt/új): 50.000 - 180.000 Ft + ÁFA
    Blokknyomtató: 65.000 Ft + ÁFA-tól

Rendszerünk kapcsán nincsen kötelezően megvásárolandó elem, bármely eszköz elhagyható, vagy később is hozzáadható.

Előrendelés felvétele
programunk alkalmas torta, hidegtál vagy egyéb, nem azonnal átvehető tétel előrendelés nyilvántartására, mely kapcsán előleg vehető fel, amit szintén nyilvántart a rendszer. Az előleg kezelését mind a lekérdezések, mind a pénztárgépes kommunikáció kapcsán annak átvételekor kezeli a rendszer, elkülönítve a teljes rendeléstől

Felhő-alapú hozzáférés
Rendszereink adatbázis alapon kerülnek értékesítésre, azaz egy étteremben tetszőleges számú felhasználó, párhuzamosan használhatja azokat. A felhős adatbázis tárolásnak köszönhetően nincs földrajzi korlát

Pénztárgép illesztés
Pénztárgép vagy adóügyi nyomtató kezelés biztosított, de nem kötelező. Ha szükséges pénztárgépes kommunikáció, biztosított többféle megoldás. Ha viszont a rendszert külön kívánja használni a korábban megszokott pénztárgéptől, akkor sincs probléma, a programok önállóan is működnek.

Foodora (Netpincér), Falatozz.hu, vagy akár saját webáruház illesztés
Automatikus rendeléskezelés a legnépszerűbb ételrendelő felületekhez, vagy akár saját fejlesztésű webáruházhoz, könnyen integrálható interfészen keresztül.

NTAK adatszolgáltatás
Rendszerünk képes automatikusan eleget tenni a szükséges adatszolgáltatási kötelezettségnek a hatósági szerverek felé.

Rugalmasan fejleszthető rendszer egyedi kérései szerint
Ha új hasznos szoftveres funkcióra van ötlete, futárjait szeretné monitorozni, esetleg automata futárirányító rendszerben gondolkodik: nem probléma. Minden egyedi fejlesztéssel szívesen foglalkozunk.

Kinek ajánljuk vendéglátós rendszerünket?
Vendéglátós rendszerünket az ügyfelek rendszeres visszajelzései alapján, valós felhasználói igények mentén fejlesztjük. Így bátran állítjuk, hogy az összes jellemző vendéglátóipari tevékenységet eredményesen tudja támogatni. Hogy könnyebb legyen eldönteni, illik-e az Ön profiljához vendéglátós rendszerünk, összegyűjtöttünk néhány tipikus vendéglátóipari vállalkozás típust! Nem lát a listában az Önére jellemző vállalkozást? Szakértő kollégáink szívesen segítenek kérdései megválaszolásában, az alábbi elérhetőségeinken: 

 Email: info@rizo-informatika.eu

Telefon: +36-30-663-5616