Neked miben segíthetünk?

Tulajdonos vagy ?
A éttermi programunk segítségével az üzlet tulajdonosok végre teljes egészében átláthatják üzleteik folyamatait, anélkül, hogy minden pillanatban ott lennének, mindössze 2 kattintással, bárhonnan a világból. Kimutatásaink és statisztikáink pedig elősegíthetik a legjobb vezetői döntések meghozatalát.

Üzletvezető vagy ?
Egy üzletvezető számára a legfontosabb, hogy minden tökéletesen működjön az üzletében és ebben óriási segítséget tud nyújtani RESTRO éttermi programunk, mely a nap 24 órájában naprakész információkat nyújt a készlet jelenlegi állásáról, az alkalmazottak teljesítményéről, valamint  a bevételről és még sok más elengedhetetlen mutatóról

Felszolgáló vagy ?
Éttermi szoftverünk alapjaiban változtatja meg a régi papíros rendelésfelvételt úgy, hogy a modern érintőképernyős eszközönök nem csak gyorsabban, de lényeges egyszerűbben is tudnak a pincérek dolgozni, hiszen a termékek egyedi képpel, illetve színnel vannak megjelenítve, továbbá a betanulás sem tart tovább mint 20 perc.

NTAK kompatibilitás
Tudtad, hogy 2023.07.01-től minden vendéglátó egységnek az NTAK rendszer felé adatot kell szolgáltatnia?
Bízd ránk az NTAK adatszolgáltatással járó problémákat, hiszen online cukrászda szoftverünk már NTAK kompatibilis.

Kiknek ajánljuk a RESTRO éttermi szoftvert?

ÉTTEREM
Akiknek kulcsfontosságú a gyors és pontos rendelésfelvétel.
 
GYORSÉTTEREM
Akiknek számít a maximális vendégelégedettség.
 
KÁVÉZÓ
Akiknek szempont a törzsvendégkör kiépítése.
 
CUKRÁSZDA
Akiknek a receptúra elengedhetetlen.
 
SZÓRAKOZÓHELY
Akiknek nélkülözhetetlen a megbízható standolás.
 
SZEZONÁLIS HELY
Akiknek alapvető elv a gyors betanítás.
 
BOROZÓ
Akiknek sokat számít a jó termékleírás.
 
GOKART
Akiknek nem csak a szórakozás, de a modern vendéglátás is elvárás.

Melyiket választod?
RESTRO éttermi szoftverünk úgy lett kialakítva, hogy kiszolgálja a kisebb, helytakarékosabb-, valamint a nagyobb megoldást kereső vendéglátóhelyeket is.
Vendéglátó rendszerünk elérhető telefonon, tableten és most már nagy kijelzős POS eszközökön is.

Melyek a RESTRO éttermi rendszer legfőbb előnyei?

Üzletre szabott kedvezményrendszer
Programunk termékenként, kategóriánként és törzsvásárlói csoportonként is képes kedvezményt adni, valamint nem csak végösszegből számolja a kedvezményt, hanem van számos más kedvezménylehetőség is, ami alkalmazható a minél optimálisabb profitrealizálás érdekében.
 
AUTOMATIKUS RENDELÉS TOVÁBBÍTÁS
________________________________________
Nincs több elkeveredett rendelés. Az étteremben a rendelésfelvételt követően, mire a pincér visszaér a pulthoz a megrendelt italok már készen várják a pulton, az ételek pedig már készülnek a konyhán. Mindez az automatikus szinkronizálásnak köszönhető, mely minden pillanatban pontos képet mutat a vendéglátóegység rendeléseiről valamint vendégeiről.

FRANCHISE ÜZEMMÓD
________________________________________
Láss globálisan üzleteid felett ! Ezt a funkciót azoknak az Üzlettulajdonosoknak fejlesztettük, akik minimum 2 üzlettel rendelkeznek és szeretnék átlátni a legapróbb részleteket is üzleteik mindennapjaiban akár egy tablet segítségével. Amennyiben még kisebb vállalkozás vagy az sem gond, hiszen nálunk gördülékenyen, pár perc alatt bővítheted a jövőben üzleteit listáját.
 
NAPI ZÁRÁS FUNKCIÓ
________________________________________
Tiszta elszámolás mindennap. Jelen funkció a nap bármely pillanatában naprakész információt szolgáltat a vendéglátó egység bevételéről, mindezt készpénzes és bankkártyás fizetésre lebontva. Valamint mutatja azt is, hogy a dolgozók összesítve mennyit termeltek aznap az üzletben és ha mindezt ki szeretnénk nyomtatni az is megoldható 1 kattintással a RESTRO éttermi szoftverben.
 
ASZTALTÉRKÉP
________________________________________
Átláthatóság, gyors betanulás. Nincs éttermi szoftver asztaltérkép nélkül, mivel ez az egyik legnagyobb segítség a pincéreknek, hogy lássák, mely asztalok foglaltak, milyen rendelést kell kivinni és hol kell fizettetni. A RESTRO éttermi szoftverben közvetlenül tableten és telefonon szerkeszthető a vendéglátóegység aktuális asztaltérképe, így nem kell azzal bajlódni hogy nem a megfelelő az asztalok elrendezése, mert ebben a funkcióban valóban 2 percet vesz igénybe mindez.

További funkciók:

TERMINÁL   

 - Tabletek vagy telefonos rendelés felvétel
 - Rendelés átmozgatás asztalok,vendégek között
 - Termékek egyedi képpel vagy színnel való megjelenítése
 - Rendelés bontás/részfizetés/összevonás
 - Különböző fizetési módok
 - Termékleírás
 - Hatékony termékkereső
 - Szervizdíj kezelés
 - Akciók kezelése
 - Dolgozói kedvezmények kezelése
 - Blokknyomtatás

WEBIRODA
 - Kimutatások, statisztikák pl: bevétel, alkalmazotti teljesítmény, raktárkészlet stb.
 - Felhasználók/jogosultságok
 - Személyzeti szerepkörök kialakítása
 - Akció- és kedvezmény rendszer kialakítása
 - Bevételezés /kivételezés /selejtezés
 - Nagy leltár készítés
 - Üzletenkénti árkülönbség kezelés
 - Törzsvásárlói típusok megtervezése
 - Receptúra termék létrehozás

Vendéglátó és éttermi szoftver árak:


FLEX csomag 17.990Ft / hónap
SZEZONÁLIS NYITVATARTÁSHOZ
Teljes évben tárolt adatok
Éves min. 5 hónapos szoftverhasználat
Már napi 580 Ft-tól!

GO csomag 14.500Ft/ hónap
HŰSÉGIDŐ NÉLKÜL
Teljesen kötetlen
Bármikor lemondható
Már napi 483 Ft-tól!

LEGNÉPSZERŰBB
SMART csomag 13.290Ft/ hónap
1 ÉVES HŰSÉGGEL
Legkedveltebb csomag
Költséghatékony megoldás
1 havi bérleti díj INGYEN
Már napi 443 Ft-tól!


MAX csomag 12.490Ft/ hónap
2 ÉVES HŰSÉGGEL
Legkedvezőbb ár
Több mint 3 havi bérleti díj INGYEN
Már napi 411 Ft-tól!

* A feltűntett árak a szoftverek bérlésére vonatkoznak és az ÁFA-t nem tartalmazzák.

RESTRO eszközpark éttermi, vendéglátó szoftver


Megoldásaink különböző típusú vendéglátó helyeknek

Étterem szoftver
Nincs több elfelejtett rendelés és elveszett papír cetli, étterem szoftverünk rögzíti az összes rendelést, így nincs több félreértés.
A receptúrák megadásával a készletek mindig pontosak és naprakészek lesznek. Mindemellett az étterem szoftver használata olyan egyszerű, hogy a betanulás  nem igényel többet 20 percnél.

Kávézó szoftver
Vásárlóid körében teljeskörű törzsvásárlói rendszert tudsz kiépíteni, mely nagy mértékben növelheti majd a bevételeidet.
Továbbá vásárlóidnak is kedvezhetsz a személyre szabott kedvezményekkel. A nap végén a kávézó szoftver által előállított részletes jelentéssel az üzlet pontosan elszámoltatható.

Büfé szoftver
A büfé szoftverünk segítségével pillanatok alatt ki tudod szolgálni vásárlóidat, nincs több sorban állás és hosszas várakozás. Készleteidet 2 kattintással átláthatod, nincs  szükség kockás füzetre és tollra innentől, hiszen rendszerünk elvégzi a háttérmunkát.

Gyorséttermi szoftver
A rendelések nagyon egyszerűen, akár az asztal mellől rögzíthetők és a pultba továbbíthatók. Mire a pincér a pulthoz ér az összekészített rendelés már ott fogja várni. Így a munka nagy mértékben felgyorsul, az asztalok jobban pörögnek, a gyorséttermi szoftvernek hála, pedig kevesebb emberrel is több vendéget tudsz kiszolgálni.

Fagyizó szoftver
Szeretnéd látni hogy, melyik ízt szeretik vásárlóid a legjobban, vagy hogy melyik tölcsérből fogyott a legtöbb aznap a fagyizódban? Fagyizó szoftverünkben részletes kimutatásokat kapsz arról, hogy mely termékek milyen arányban fogynak, mennyire népszerűek,  így könnyen vásárlóid kedvére tehetsz. A lehető leghatékonyabb és leggyorsabb kiszolgáláshoz, pedig a gyors fizetés funkciót ajánljuk Neked.

Cukrászda szoftver
Cukrászda szoftverünk rendelkezik egy beépített mértékegység kezelési funkcióval, így például a kilós aprósütemények eladása gyerekjáték lesz. Ezenfelül kezelhetőek vele még a bonyolult sütemények recetúrái is. Valamint minden egyes süninél megadható a leírásba, hogy milyen alapanyagokat tartalmaz, így eladásnál a pultban dolgozók könnyűszerrel tudnak majd a vevőknek cukor-, laktóz- esetleg gluténmentes termékeket ajánlani.

Pizza szoftver
A pizzériákban sokszor nagy a pörgés, így fontos, hogy minden pincér folyamatosan lássa érintőképernyős készülékén a rendelések állását. Rendszerünkben minden pillanatban láthatja, hogy melyik asztal mit rendelt, szeretne-e fizetni, esetleg számlát bontani. Pizza szoftverünkben a számlabontás akár az asztal mellől is elvégezhető, nem kell ezért a vendégekkel a pulthoz fáradni.

Kocsma szoftver
A kevésbé közkedvelt standolás a kocsma szoftverünkben valóban nagyon gyors és egyszerű folyamat, akár 15 perc alatt el is végezhetjük. Innentől nem kell többé papíron számolgatni a termékeket, hanem rögtön a készülékünkbe vihetjük fel az aktuális mennyiségeket. A képalapú eladás óriási mértékben megkönnyíti az új pultosok munkáját, hiszen minimális betanulással már munkába is állhatnak.

A legjobb éttermi szoftvert keresed?
Nézd át részletesen hogyan működik vendéglátós szoftverünk.