Informatikai rendszerek kiépítése, rendszerfelügyelet.

Komplett bolti rendszerek kiépítése egyedi igények alapján és rendszerfelügyelet. ESET antivírus és vírusirtó szoftverek forgalmazása. Az ESET csúcstechnológiája.

ESET® Multi-Device Security
Védelem egy licenccel a család több eszközére. Átfogó internetes védelem Windows, Linux, MacOS rendszereket futtató számítógépeken és Androidos eszközökön. Egy biztonsági megoldás több eszköz védelmére. A licencet igényeinek megfelelően variálhatja, így biztosítva akár több eszköz védelmét is. A legrugalmasabb megoldás. Licencét könnyedén átviheti egy új eszközre. Védje eszközeit! Az ESET Multi-Device Security átfogó internetes védelmet biztosít Windows, Linux, MacOS rendszereket futtató számítógépeken és Androidos eszközökön.

ESET Internet Security
Többszörösen díjnyertes vírusirtó szoftver a mindennapos internethasználathoz az ESET védjegyének számító pontos, gyors felismeréssel és könnyű kezelhetőséggel.Biztonságosabb online banki ügyintézés és vásárlás. Automatikus védelmet biztosít az online banki oldalak és kriptovaluta pénztárcák használata során. Titkosítja a kapcsolatot a billentyűzet és a böngésző között, így biztonságos tranzakciót garantál, valamint védelmet biztosít a billentyűzetfigyelőkkel szemben.

ESET® NOD32® Antivirus
Díjnyertes antivírus Windows rendszereken.Nélkülözhetetlen védelem kártevők ellen az ESET védjegyének számító pontos, gyors felismeréssel és könnyű kezelhetőséggel. Egyszerű, megbízható védelem. Védelem a rosszindulatú támadások, zsarolókártevők és adathalász támadások ellen az ESET védjegyének számító pontos, gyors felismeréssel és könnyű kezelhetőséggel.

ESET® Mobile Security
Tudja biztonságban Androidos eszközeit..Átfogó vírusirtó megoldás okostelefonjának vagy táblagépének Androidra, Lopásvédelem funkcióval. Élvezze a biztonságos mobilozás örömeit Erőteljes vírusirtó megoldás Védje mobileszközét az Android rendszert érintő biztonsági problémáktól beleértve a zsarolókártevőket is.Felhasználóbarát alkalmazásvédelmi funkció. Felhasználóbarát alkalmazásvédelmi funkció Prémium - PIN kód vagy ujjlenyomat használatával védheti alkalmazásait a nem engedélyezett hozzáférésektől.Proaktív Lopásvédelem - Ismeretlen SIM kártya használatakor lezárja mobiltelefonját, és segít megtalálni eltűnt eszközét.Felhasználóbarát alkalmazásvédelmi funkció és a Proaktív Lopásvédelem prémium csomagban érhető el.

ESET® Parental Control
Védje gyermekeit az internet káros tartalmaitól.Az ESET alkalmazása segít gyermekeinek biztonságban maradni az online világban, miközben Ön bármikor ellenőrizheti tartózkodási helyüket.Gyermekbarát módon védheti meg gyermekeit az internet káros tartalmaitól
Alkalmazásfelügyelet - Segítségével meghatározhatja, hogy gyermeke milyen alkalmazást és mennyi ideig használhat a készülékén.
Webfelügyelet és Biztonságos keresés Prémium - Megakadályozhatja a nem gyermekeknek való weboldalak elérhetőségét, így a készüléken csak az Ön által engedélyezett tartalmak jeleníthetőek meg.
Helymeghatározó Prémium - Ellenőrizze gyermeke aktuális helyzetét, hozzon létre személyre szabott zónákat és riasztásokat azok elhagyásának esetére a Helymeghatározó és a Biztonsági zónák funkció segítségével.

Webfelügyelet és biztonságos keresés, illetve a Helymegatározó funkciók a prémium csomagban érhetők el.

ESET® Smart TV Security
IoT védelem Androidos okostévéknek. Védje Androidos okostévéjét a fertőzésektől és élvezze a biztonságosabb IoT használatot!Erőteljes antivírus megoldás. Védje TV-jét az Android rendszert érintő biztonsági problémáktól, beleértve a zsarolókártevőket is.USB ellenőrzés - Minden csatlakoztatott eszközt azonnal ellenőriz, megakadályozva azt, hogy kártékony kód bejusson az eszközére.Adathalászat elleni védelem Prémium - Meggátolja internethasználat közben a személyes adataihoz való jogosulatlan hozzáférést és a visszaéléseket.

Az adathasználat elleni védelem funkció csak prémium csomagban érhető el.

 

Bővebb információkért és árajánlatért lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +36-30-663-5616

E-mail:info@rizo-informatika.eu