Bemutatjuk az LSzámlát! Egyszerű, mobil, letisztult E-számla program

 

Adatküldés a NAV felé - Az adatszolgáltatási kötelezettségnek tökéletesen megfelel.  Android rendszerre fejlesztve, így mobiltelefonra és tabletre is telepíthető. Hordozható - nem szükséges állandó internetkapcsolat, hordozható kivitel.

Több vállalkozásos üzemelés - Az LSzámla képes egy eszközön több vállalkozást is külön kezelni. Csak menjen a megfelelő menüpontra és szabadon választhat cégei közül, melyik nevében szeretne számlát kiállítani, ki- és bejelentkezés nélkül.

Egyszerű partnerhozzáadás - Adjon hozzá listájához partnereket, hogy meggyorsítsa a számlakiadást. Amennyiben egy partnert elmentett a partnertörzsbe, legközelebb csak válassza ki a listáról, hogy könnyebb, gyorsabb, egyszerűbb legyen a művelet.

Változatos eszközválaszték - Az LSzámla programot kérheti több változatban is: beépített nyomtatóval ellátott Android eszközön, külön okostelefon (csak Android) és külön vezeték nélküli nyomtatóval, de akár saját eszközére is telepíthetjük, nyomtatóval, vagy nélküle.

Lszámla program fogyasztói ára: 25.000 Ft + Áfa.

Az Lszámla program működik androidos mobiltelefonon is bluetooth-os nyomtatóval.

A minipos fogyasztói ára 100.000 Ft + Áfa. Ez tartalmazza az eszköz és a szoftver árát is.

Kattintson a linkre és nézze meg az online számla program demo videóját.

https://www.youtube.com/watch?v=iCvKu9Bm_IU

Bővebb információért keressen minket bizalommal!

Hordozható hőnyomtató Bluetooth-tal online számla készítéshez

58mm-es hordozható hőnyomtató Bluetooth-tal

Az egyszerű és könnyű kialakításnak köszönhetően ez a hordozható hőnyomtató megfelel a minden napi használathoz. Mind Android, mind IOS kompatibilitásának köszönhetően gyorsan, egyszerűen és könnyedén nyomtathat a világ bármely pontján, függetlenül az elektromos hálózattól, beépített akkumulátornak hála. 58mm-es hőpapír nyomtatása gyors és jó olvashatóságot biztosít. A vezeték nélküli technológiának köszönhetően (Bluetooth) még komfortosabb a használat, hiszen nem kell fizikálisan csatlakoztatni az eszközt.

25 000 Ft + Áfa  Bruttó 31 750 Ft
Tovább

Kompakt Android-os készülék nyomatóval e számla készítéshez

Online számlázás egyszerűen bárhonnan

Az egyszerű és könnyű kialakításnak köszönhetően ez a hordozható Android OS-t futtató, hőnyomtatóval egybe szerelt kompakt készülékkel akár mindennapi számlái kinyomtatására is alkalmas. Nagy kapacitású akkumulátorának hála, töltés nélkül akár 10 napot is használható. 58mm-es hőpapír nyomtatása gyors és jó olvashatóságot biztosít. A vezeték nélküli technológiának köszönhetően (Wi-Fi, Bluetooth, NFC) még komfortosabb a használat, hiszen nem kell fizikálisan csatlakoztatni az eszközt.

Ár: 79.000 Ft+ Áfa Bruttó 100.330 Ft
Tovább