RI-ZO Informatika Kft. - Online pénztárgépek értékesítése, szervizelése Győr.

A RI-ZO Informatika Kft. 2009-ben alakult. A cégünk 100% magyar tulajdonú cég. Fő tevékenységünk az online pénztárgépek , pulti rendszerek, forgalmazása, beüzemelése, felüvizsgálata és szervizelése továbbá informatikai rendszerek beüzemelése és rendszerfelügyelet-rendszergazda tevékenység. A RI-ZO Informatika Kft. hivatalos szerződött partner a Micra, Bizerba és CAS termékekre. Micra online pénztárgépek, Bizerba mérlegek és CAS mérlegek hivatalos márka szervize. Cégünk hivatalosan feljogosított a Micra online pénztárgépek, Bizerba mérlegek és CAS mérlegek éves felülvizsgalatára és hitelesítésére.

Kollégáink a számítástechnika és a kereskedelem terén több éves tapasztalattal rendelkező jól képzett szakemberek, akik a hozzánk forduló vásárlókat családias hangulatban és nagy szakértelemmel szolgálják ki.

A raktárunkban megtalálható termékeket állandó jelleggel a vásárlók igényei szerint alakítjuk, tekintettel a termékskála változatosságára, mennyiségére és árfekvésére. Fő értékesítési stratégiánk az, hogy a hozzánk forduló vásárlókat azonnal, raktárkészletről szolgáljuk ki, minőségi és kedvező árú termékekkel.

Főbb forgalmazott termékeink - online pénztárgépek, pénztárgépek, mérlegek, informatikai rendszerek:

- Micra és Fiscat Ipalm online pénztárgépek forgalmazása, beüzemelése, éves felülvizgálata, hitelesítése, szervizelése

- CAS és egyéb mérlegek forgalmazása, szervizelése

- Bizerba mérlegek forgalmazása, beüzemelése, felülvizsgálata, hitelesítése, szervizelése

- Micra mérlegek forgalmazása, beüzemelése, felülvizsgálata, hitelesítése, szervizelése

- Informatika rendszerek - rendszerfelügyelet, rendszergazda tevékenység